На війні загинув волинський військовий Василь Демедюк

На війні загинув волинський військовий Василь Демедюк
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У боях з російськими окупантами загинув військовий з Волині Василь Демедюк. 27-29 травня на території Головненської громади оголосили День жалоби.

Про це 27-го травня повідомили на сторінці громади у Facebook. 

«27-29 травня 2022 року на території Головненської територіальної громади оголошено Днем жалоби з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Демедюка Василя Васильовича із смт Головне», – йдеться у повідомленні. 

Відповідно до розпорядження селищного голови, на знак скорботи за загиблим на території громади буде приспущено прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Також у цей день встановлено обмеження на проведення розважальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

«Просимо мешканців громади вшанувати світлу пам’ять нашого Героя живим коридором у населених пунктах по маршруту слідування траурної процесії», – йдеться у повідомленні. 

Чин похорону Героя відбудеться в смт Головне у суботу, 28-го травня, о 12:00

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя…

Нагадаємо, у боях з російськими окупантами загинуло ще двоє військових з Волині Іван Литвинюк зі Старовижівської громади та Юрій Ковальчук з Ковельської. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська спортсменка виборола «бронзу» на змаганнях із дзюдо в Польщі
Наступна новина Українська розвідка вважає, що війна може тривати до кінця року
Останні новини
Схожі новини