На війні загинув Захисник з Волині, який нещодавно одружився. ФОТО

На війні загинув Захисник з Волині, який нещодавно одружився. ФОТО

На війні загинув волинянин Дмитро Зімич із села В'язівне на Камінь-Каширщині.

Про це повідомляє ІА Волинські новини. 

Як писала раніше газета Нове життя, чоловік лише на початку вересня одружився.

Дмитро Зімич мав досвід у будівельній справі, адже й за кордоном йому довелося працювати у цій сфері. А ще після В’язівненської дев’ятирічки у Любешівському коледжі здобув дві спеціальності – тракториста та механіка. Завершивши навчання, восени 2018-го юнак був призваний на строкову військову службу, яку проходив на Черкащині. Як розповідав, той досвід пригодився, коли в квітні цього року вирушив захищати Україну від окупанта.

 Через п’ять місяців відпустили на кілька днів, аби зміг одружитися. Весілля відклали до перемоги, проте, на жаль, відгуляти його не судилося…


Із коханою Софією Швирид із Любешева познайомився через спільних знайомих. Швидко зрозуміли, що ніжне почуття у них взаємне.

«Два роки ми зустрічалися. На Щедруху були свати. Тоді ж вирішили, що весілля справимо у вересні. Планували на четверте число», – розповідали молодята. Їхні мами Лариса Іванівна й Інна Володимирівна казали: війна не перекреслила планів, хоча й внесла корективи. На початку квітня Дмитра Зімича призвали захищати Батьківщину. «Перед тим зателефонували з військкомату і попередили, щоби був готовий по дзвінку відправитися служити», – пригадував боєць.

Ось так і почалися його воєнні будні. А через п’ять місяців відпустили на кілька днів, аби зміг одружитися. Весілля відклали до перемоги, проте, на жаль, відгуляти його не судилося…

Читайте також: На Волині навколішки провели в останню дорогу ще одного полеглого Захисника. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині прогнозують різке потепління
Наступна новина На Волині 45 шкіл отримають по три тисячі доларів від ЮНІСЕФ
Останні новини
Схожі новини