На Волині 45 шкіл отримають по три тисячі доларів від ЮНІСЕФ

На Волині 45 шкіл отримають по три тисячі доларів від ЮНІСЕФ

На Волині 45 опорних шкіл отримали право на виплату фінансової допомоги за рахунок коштів ЮНІСЕФ. Йдеться про три тисячі доларів для кожного закладу, котрі можна буде витратити на ремонт і покращення освітнього процесу.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко на своїй фейсбук-сторінці.

За його словами, грошу підтримку школи отримають завдяки співпраці Уряду та Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при ООН (ЮНІСЕФ).

Як сказано в додатку до постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року, допомогу нададуть для семи шкіл у Володимирському районі, 13 шкіл у Камінь-Каширському районі, 15 шкіл у Ковельському районі та 10 шкіл у Луцькому районі. Ознайомитися з переліком цих закладів можна тут.

Керівництво освітніх закладів зможе використати гроші на поточний ремонт будівель, підготовку до опалювального сезону, зокрема ремонт та модернізацію котелень, купівлю обігрівачів, генераторів, пального, а також на засоби для навчання, компʼютерне та інше обладнання, зокрема програмне забезпечення чи послуги із доступу до інтернету.

Читайте також: Волинян просять допомогти зібрати гроші на закупівлю теплових гармат для військових


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Захисник з Волині, який нещодавно одружився. ФОТО
Наступна новина Волинь, Рівненщина, Львівщина: у західних областях прогриміли вибухи
Останні новини
Схожі новини