На Волині батько і син, які воюють в ЗСУ, разом освідчились своїм коханим

На Волині батько і син, які воюють в ЗСУ, разом освідчились своїм коханим

Оператор розвідувальних та ударних дронів 93-ї бригади «Холодний ЯР» Артем Перванчук та військовий 204-ї бригади Олександр разом зробили пропозицію своїм коханим

Про це пише Таблоїд Волині.

Відомо, що Артем Перванчук родом із села Лище Підгайцівської громади. За віддану службу та мужність у боротьбі за рідну землю він отримав нагрудний знак «Сталевий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та Орден ІІІ ступеня «За мужність». Боєць пройшов Гуляйполе, Авдіївку, Донецьк, Бахмут. А от батько Артема служить на Харківщині.

У дописі відзначають, що мама військового Тамара Шевчук з перших днів війни допомагала волонтерам евакуйовувати людей.

Освідчення відбулося у закладі »Хутір» у Липинах, що на околиці Луцька, де працюють жінки. Прямо посеред робочого дня на дівчину Арема чекав сюрприз. Він при всіх вручив їй обручку та квіти і запросив стати його дружиною.

«А поки мама військового Тамара щиро раділа за дітей, у неї за спиною з'явився її коханий чоловік Олександр, який служить у 204 бригаді. Він також зробив пропозицію своїй жінці. Так в один вечір в одній сім'ї одразу дві пари стали на шлях до міцного та щасливого сімейного життя», – додають у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 5 причини купити брендову жіночу сумку
Наступна новина На Волині з вогню врятували трьох людей
Останні новини
Схожі новини