На Волині з вогню врятували трьох людей

На Волині з вогню врятували трьох людей

У Нововолинську з пожежі у житловому будинку змогли врятувати трьох людей. Причина займання - необережне поводження з вогнем

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Волинській області.

25 жовтня із пожежі у житловому будинку на вулиці Кобзаря у Нововолинську визволили трьох людей. Повідомлення про цю пожежу надійшло на лінію "101"  о 13:26.

Як розповіли у ДСНС України у Волинській області, першими дим з оселі помітили військовослужбовці 2-го відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Бутнарчук  та Андрій Батейко. Вони й кинулись рятувати трьох чоловіків, які перебували в оселі. Двох виявили в кімнаті, що горіла. Військові винесли їх на свіже повітря й спробували повернутися за третім, однак пожежа розвирувалася і доступитися туди було неможливо.

О 13:29 до місця пожежі прибули два екіпажі нововолинських рятувальників з 5 ДПРЧ. У спорядженні, що дозволяє працювати за високих температур і щільного  задимлення, вони вирушили на пошук людини. Чоловіка знайшли в кімнаті та негайно винесли на свіже повітря і передали до рук медиків.

Пожежу локалізували о 13:43, а о 14:41 – ліквідували. Врятованих чоловіків медики госпіталізували до міської лікарні. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині батько і син, які воюють в ЗСУ, разом освідчились своїм коханим
Наступна новина У Луцьку на Соборності зіткнулися Mercedes та Volkswagen
Останні новини
Схожі новини