На Волині батько зарізав сина

На Волині батько зарізав сина
фото ілюстративне, джерело: zbroya.info

Маневицька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вбивство 66-річним мешканцем села Матейки Маневицького району його 38-річного сина.

Увечері 18 червня тіло чоловіка з ножовим пораненням грудей виявив сусід та зателефонував правоохоронцям, – повідомили у прокуратурі Волині.

Виїхавши на місце події, працівники поліції з'ясували, що між рідними людьми виник конфлікт, під час якого батько й схопився за ніж. Потерпілий, отримавши ножове поранення в груди, помер неподалік від будинку.

Маневицьким відділом поліції розпочав кримінальне провадження про умисне вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України).

Батька ж убитого затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання щодо нього запобіжного заходу.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинянина вилучили 170 стебел конопель. ФОТО
Наступна новина Курс валют на 19 червня: євро зріс, долар – на місці
Останні новини
Схожі новини