Неповнолітній волинянин сім років проведе за ґратами через вбивство знайомого

Неповнолітній волинянин сім років проведе за ґратами через вбивство знайомого

Суд визнав підлітка винним у заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть. Неповнолітньому призначено сім років позбавлення волі

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

За даними слідства, майже опівночі 1 грудня 2022 року нетверезий 16-річний підліток під час конфлікту на вулиці Гетьмана Виговського у Нововолинську вдарив ножем у живіт 18-річного хлопця.

"Потерпілий помер у лікарні. Особу зловмисника одразу встановили – і відтоді він перебуває під вартою", – йдеться у повідомленні.

Неповнолітньому жителю села Тишковичі Володимирського району інкримінували заподіяння знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть (ч.2 ст. 121 КК України). Згідно з вироком суду 7 років юнак проведе за ґратами.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні помер Герой з Волині Богдан Шведюк
Наступна новина Спортсмен з Луцька став чемпіоном світу із самбо
Останні новини
Схожі новини