На Волині безплатно ремонтують авто для військових

На Волині безплатно ремонтують авто для військових

У селі Великий Омеляник волонтери відновлюють та фарбують автомобілі для військових. Ремонтувати машини розпочали від початку повномасштабної війни та ще нікому з військових не відмовили.

Про це розповів Суспільному автомайстер Михайло Іллюхін.

Заробляють майстри на ремонті цивільних машин. За ці гроші купують фарбу й деталі до поломаних авто військових. Щоб процес був злагоджений — працюють командою.

Відремонтовані авто автомайстри потім самі відвозять військовим

«Ми працюємо для того, щоб у наші двері не постукали та не сказали "Здавствуйте!". Для того і працюємо і будемо працювати, допомагати ЗСУ», – каже власник автомайстерні Олександр Матвійчук.

Власник автомайстерні, волонтер Олександр Матвійчук

Нині в роботі кілька машин та автобус для нацгвардійців. Одна з автівок, яку зараз ремонтують, вивозитиме поранених із поля бою. У ній майстри планують зробити рухомі ноші, щоб вони самі виїжджали-заїжджали та можна було швидко довезти пораненого, каже автомайстер Михайло Іллюхін.

Одну із відремонтованих машин 16 вересня чоловіки повезли на Миколаївщину, аби особисто передати військовим.

Олександр Матвійчук каже: у майстерні також лагодять і фарбують автівки, що купують, або ж передають з-за кордону. З його слів, усе для військових роблять безплатно. Скільки авто для армії уже зробили — не рахували.

Читайте також: Здай російську книгу – допоможи ЗСУ: на Волині організували збір макулатури


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулись змагання з риболовлі та веслування на каное. ФОТО
Наступна новина В останню путь провели Героя з Волині Володимира Лепу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні