У Луцьку відбулись змагання з риболовлі та веслування на каное. ФОТО

У Луцьку відбулись змагання з риболовлі та веслування на каное. ФОТО

Луцька міська рада разом із гміною міста Жешув Республіки Польща реалізовують проєкт «Промоція та захист природної спадщини міських річок та прибережних територій Жешува та Луцька». 17 вересня в рамках цього проєкту на базі ОСДЮСШОР «Олімп» відбулись змагання зі спортивної риболовлі та з веслування на байдарках і каное.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Змагання з риболовлі проводили у командному заліку — 15 команд по 1-4 особи за попередньою реєстрацією. Перемогу отримала команда, що виловила найбільше риби і довела це під час зваження вилову.

Змагання з веслування на байдарках і каное  провела ГО «Луцька міська федерація каное». Участь взяли юнаки та дівчата 11-16 років та молодші що мають відповідну спортивну підготовку. На них чекали дистанції у 2200 м та 1200 м, залежно від віку. Переможців було визначено в першості за класом човнів та віковою категорією.

Читайте також: У Луцьку відкрили мистецький дворик. ВІДЕО

У Луцьку відбулись змагання з риболовлі та веслування на каное. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув волинянин Вадим Куницький
Наступна новина На Волині безплатно ремонтують авто для військових
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні