На Волині біля кордону з Білоруссю відкрили дві оновлені прикордонні застави

На Волині біля кордону з Білоруссю відкрили дві оновлені прикордонні застави

У понеділок, 16 жовтня, відбулося відкриття після реконструкції двох прикордонних застав, які входять до складу комендатур Волинського загону.

Під час ремонтних робіт відновлено адміністративні будівлі, бокси для автомобільної техніки та споруди господарчого призначення, складські приміщення. На одному з підрозділів облаштовано модульне містечко, також змонтовано сонячну електростанцію. Тепер застави відповідають сучасним стандартам, – йдеться на фейсбук-сторінці прикордонників.

Персонал цих підрозділів здійснює посилену охорону та оборону кордону з білоруссю, протяжністю 35 кілометрів. Ділянка надійно укріплена в інженерно-фортифікаційному відношенні. Цілодобовий моніторинг кордону прикордонники здійснюють завдяки системам віддаленого відеоспостереження.

Начальник прикордонного загону Сергій Лозінський привітав персонал прикордонних застав та вручив кращим військовослужбовцям нагороди та відзнаки.

«Повномасштабна війна чітко показала надзвичайну важливість надійної охорони державного кордону. Перед нами щоденно стоїть завдання гарантувати високий рівень національної безпеки в умовах сьогодення.

У підрозділах створені всі належні умови для служби прикордонників. Це покладає на особовий склад ще більшу відповідальність за ввірену справу», - зазначив Сергій Лозінський.

Очільник волинських прикордонників подякував за плідну співпрацю та вагомий внесок у справу захисту інтересів держави на кордоні керівникам органів влади, меценатам та волонтерам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині оштрафували чиновника за закупівлю товарів на 170 тис. грн у фірми дружини
Наступна новина Затримані контрабандисти з Волині пояснили, що збирали біля кордону гриби
Останні новини
Схожі новини