На Волині будуть графіки відключення світла

На Волині будуть графіки відключення світла

У Волинській області орієнтовно на початку наступного тижня будуть графіки відключення електроенергії. Водночас, якщо буде потреба, застосовуватимуть і аварійні вимкнення.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Сьогодні, 28 жовтня, Юрій Погуляйко взяв участь у селекторній нараді під головуванням заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка. На порядку денному – енергетична ситуація в країні.

Як зазначив Кирило Тимошенко, нестача потужностей енергосистеми – це проблема усіх регіонів, а не лише декількох областей. Тому необхідно обмежити електроспоживання кожному українцю, щоб разом подолати ці труднощі.

Загалом,проаналізувавши стан енергомережі країни та кожного регіону за минулий тиждень, вирішили перейти на нові графіки відключень електроенергії для споживачів. Планують доводити величину обмежень електроспоживання до кожної області.

Тож, будуть створені графіки планових вимкнень з часом, назвами населених пунктів і вулиць. Вони будуть доступні для для жителів області. «Попередньо на Волині такі графіки будуть уже на початку наступного тижня. Стежте за новинами, про них будемо інформувати додатково», – повідомив Погуляйко.

Слід зазначити, що у разі аварійної ситуації на об’єктах енергетичної інфраструктури аварійні відключення будуть застосовувати, як і раніше.

Читайте також: На Волині скоротять час освітлення доріг


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За підпал Любомльського суду чоловіка посадили на 4,5 роки
Наступна новина Для Ковеля закуплять генератори
Останні новини
Схожі новини