На Волині через неподану декларацію судили працівницю дитячого садочка

На Волині через неподану декларацію судили працівницю дитячого садочка

Через неподану декларацію у Рожищенському районі судили технічну працівницю дитячого садочка села Луків Альону Андрущенко.

Жінка, будучи депутатом Луківської сільської ради Рожищенського району, не подала до Єдиного державного реєстру декларацію особи, — повідомляє Район.Рожище з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

«Своїми умисними діями, які виразились у неподанні суб'єктом декларування декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Прозапобігання корупції», обвинувачена вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ст. 366-1 КК України», — йдеться у повідомленні.

В судовому засіданні обвинувачена вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнала повністю, щиро розкаялась у вчиненому та заявила клопотання про звільнення її від кримінальної відповідальності за ст. 366-1КК Україниу зв'язку з дійовим каяттям, на підставі ст. 45 КК України та закриття кримінального провадження щодо неї.

Суд, заслухавши обвинувачену та прокурора, звільнив жінку від кримінальної відповідальності.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Видатному волинянину Йосипу Струцюку призначили державну стипендію
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 12 листопада
Останні новини
Схожі новини