На Ковельщині брат убив брата

На Ковельщині брат убив брата

Учора, 16 серпня, приблизно о 20 годині вечора, до поліції Ковельщини надійшла інформація про те, що до приймального відділення лікарні доставили громадянина без свідомості з тяжкими тілесними ушкодженнями. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці з’ясували, що у селі Тур між двома братами під час розпивання алкогольних напоїв виник конфлікт, у результаті якого один із них взяв палицю та побив брата.

Під час  реанімаційних заходів 58-річний чоловік, не приходячи до свідомості, помер у лікарні. Його тіло направили на судово-медичну експертизу. 

За цим фактом слідство відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України. З місця події поліцейські вилучили низку речових доказів та затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішують питання про оголошення підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нападнику загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Читайте також: На «Устилузі» в пасажира знайшли марихуану


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Устилузі» в пасажира знайшли марихуану
Наступна новина На Камінь-Каширщині в аварії постраждав мотоцикліст
Останні новини
Схожі новини