На Волині через замикання сталося три пожежі в житловому секторі. ФОТО

На Волині через замикання сталося три пожежі в житловому секторі. ФОТО

10 жовтня сталося три пожежі у житловому секторі Ковельського, Володимирського і Камінь-Каширського районів. За попередніми даними, усі спричинило коротке замикання електромережі.

Про це повідомили в пресслужбі управління ДСНС Волині.

Зокрема о 15:37 рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці Уласа Самчука у Ковелі. Внаслідок пожежі знищено електролічильник, хатні речі, пошкоджено меблі й стіни.

У селі Зоря Устилузької територіальної громади Володимирського району горів дерев'яний житловий будинок. Горіння ліквідували рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира та працівники місцевої пожежної охорони міста Устилуга. Вогонь знищив покрівлю, пошкодив дерев'яні двері й вікна.

У селі Боровне Камінь-Каширського району рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної охорони села Боровне приборкали пожежу в цегляній господарській споруді. Вогонь знищив дах і частину перекриття, сіно, зерно й дошки, що там зберігалися.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися вимог електробезпеки у побуті.

Нагадаємо, 9 жовтня горіли житлові будинки в Ковелі та Шацьку, а також господарська споруда на території Любешівської громади.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського тренера судитимуть за зґвалтування неповнолітніх спортсменок. ФОТО
Наступна новина На Рівненщині ППО збила ворожу ціль
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні