На Волині горіли житлові будинки

На Волині горіли житлові будинки

Минулої доби волинські рятувальники загасили пожежі в житловому секторі.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

9 жовтня на території Волинської області трапилося три пожежі: горіли житлові будинки в Ковелі та Шацьку, а також господарська споруда на території Любешівської громади.

Повідомлення про пожежу дерев'яного житлового будинку на вулиці 22 січня у Ковелі надійшло до Служби 101 о 09:13 9 жовтня. О 10:00 силами рятувальників 4 державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля її загасили.

Внаслідок пожежі, що виникла у кухні, знищена побутова техніка й хатні речі. Імовірно, до загоряння призвело коротке замикання електромережі.

Читайте також: На Волині – пожежа: згоріли два автобуси і гараж

Увечері у смт Шацьк на вулиці Незалежності трапилася пожежа в дерев'яному житловому будинку. О 21:55 горіння ліквідували рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної служби смт Шацьк. Внаслідок пожежі знищена частина покрівлі й перекриття, причину загоряння встановлюють.

9 жовтня рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Дольськ ліквідували пожежу в дерев'яній господарській споруді в селі Проходи Любешівської територіальної громади, що, за попередніми даними, трапилася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації кормозапарника.

Читайте також: На Волині горіли два житлові будинки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За Україну загинув житель Володимира Віктор Музичук
Наступна новина На «Ягодині» затримали ухилянта з фальшивими документами
Останні новини
Схожі новини