На Волині чоловік намагався відкупитися за п'яне водіння

На Волині чоловік намагався відкупитися за п'яне водіння

Житель Луцького району керував автомобілем п’яний та хотів відкупитися за це від поліцейських. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 21 вересня, на блокпосту в Луцькому районі правоохоронці для перевірки документів зупинили автомобіль Renault Logan. За кермом  перебував 22-річний житель цього ж району. 

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. З метою уникнення адмінвідповідальності волинян дав правоохоронцям неправомірну вигоду – 1 тис. грн. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Купюру номіналом 1 тис. грн. вилучили. На правопорушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Слідчі внесли відомості  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. 

За надання неправомірної вигоди службовій особі правопорушнику загрожує, зокрема, від двох до чотирьох років позбавлення волі. Слідство триває.

Читайте також: За вихідні на Волині спіймали 6 п'яних водіїв


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку працює навчально-реабілітаційний центр під час війни
Наступна новина На Волині будуть перепустки нового зразка
Останні новини
Схожі новини