На Волині чоловік поранив ножем представника ТЦК

На Волині чоловік поранив ножем представника ТЦК

У місті Нововолинську чоловік напав на представників ТЦК та СП, які прийшли до нього додому задля уточнення обставин неприбуття за повісткою

Про це повідомляє Волинський обласний ТЦК та СП.

"У місті Нововолинську зафіксовано факт завдання тілесних ушкоджень шляхом нанесення ножового поранення військовослужбовцю Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександру. 21.03.2024 року близько 16 години під час уточнення обставин неприбуття за бойовою повісткою військовозобов’язаного громадянина І., групою оповіщення Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП у складі двох військовослужбовців, на одного з яких було здійснено напад із застосуванням холодної зброї (ножа) за адресою проживання громадянина І.", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ТЦК, під час розмови військових з громадянином І., останній вибіг з квартири та наніс Олександру два удари ножем. Один з них був блокований, а другий завдав суттєвої шкоди військовослужбовцю, оскільки наніс удар в область черевної порожнини.

"Відразу після подій військовий з попереднім діагнозом: "різана рана передньої стінки живота, проникаюча" доставлений в операційне відділення КНП "Нововолинська ЦМЛ" для надання медичної допомоги. Працівниками Національної поліції України проводяться слідчо-оперативні дії. Внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України", - додали у відомстві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Називаються Юрієм Погуляйком»: шахраї видурюють гроші від імені голови Волинської ОВА
Наступна новина Поблизу Луцька автівка збила 8-річну дитину
Останні новини
Схожі новини