На Волині депутати «Батьківщини» підтримали кандидата від «Слуги народу»  

На Волині депутати «Батьківщини» підтримали кандидата від «Слуги народу»  
Голова фракції «Батьківщина» у Волинській обласній раді Василь Столяр

Депутати фракції «Батьківщина» Волинської обласної ради оприлюднили заяву, у якій звернулися до виборців 20 округу із закликом голосувати за кандидата у народні депутати від партії «Слуга народу» Вячеслава Рубльова на виборах до Верховної Ради України.

Відповідний текст заяви у четвер, 18 липня поширили у ЗМІ.

У тексті заяви йдеться:

«Знаючи та відчуваючи запит суспільства на порядних та чесних політиків, ми вважаємо, що саме Вячеслав Рубльов є тією людиною, яка відповідає цим високим моральним критеріям.

Знаючи Вячеслава Рубльова, ми переконані у тому, що не пошкодуємо за свій вибір. Віримо що саме ця людина буде відстоювати інтереси України та Волинської області».

Під заявою підписалися: заступник голови Волинської обласної ради, депутат Волиньради Роман Карпюк, голова фракції Василь Столяр, депутати облради Ігор Лех, Алла Лісова, Анатолій Бусько, Володимир Яренчук, Галина Йовик, Андрій Турак та Валерій Курстак.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку всі свердловини з питною водою – в аварійному стані
Наступна новина На Волині відкрили перинатальний центр, який будували 18 років. Пішли на екскурсію?
Останні новини
Схожі новини