На Волині діти зібрали мільйон гривень для військових з 14-ї бригади. ФОТО, ВІДЕО

На Волині діти зібрали мільйон гривень для військових з 14-ї бригади. ФОТО, ВІДЕО

Від початку повномасштабної війни дитячий волонтерський батальйон "Бандерівці" з Рожища, співаючи, зібрали перший мільйон гривень. Частину зібраних грошей витратять на купівлю десяти дронів, вартістю 160 тисяч гривень.

Про це розповіла Суспільному волонтерка Вікторія Шварцкоп.

За її словами, остаточно закрити збір на дрони діти змогли 4 березня. Впродовж дня, співаючи, вони назбирали 6 100 гривень.

Під час вуличних виступів дітям передали подяку від військових 14-ї бригади імені князя Романа Великого. Український стяг з автографами захисників вручив військовослужбовець Анатолій Репш.

За словами Вікторії Шварцкоп, дрони для військових уже замовили, їх будуть переробляти на військові дрони-камікадзе. Якому саме підрозділу будуть передані дрони волонтерка не розповіла, посилаючись на військову таємницю.

Нагадаємо, в серпні діти з Рожища заробили та придбали для військових першу рушницю "антидрон". Тоді співаючи у місцевому сквері вони зібрали 185 тисяч гривень.

У листопаді дитячий батальйон "Бандерівці" розмальовував уламки ворожих ракет. Діти продавали зроблені предмети, а гроші вкладали в допомогу військовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У Балаклії ми заїхали на мінне поле». Як волонтери з Рожища допомагають захисникам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У бою біля Бахмута загинув 24-річний командир танкового взводу з Волині Віталій Кобець
Наступна новина Триває набір на військову службу в прикордонні підрозділи Волинського загону на кордоні з Польщею
Останні новини
Схожі новини