Військові з передової надіслали волинським дітям відео, в якому подякували за антидронову рушницю

Військові з передової надіслали волинським дітям відео, в якому подякували за антидронову рушницю

Українські захисники записали відео для дитячого волонтерського колективу "Бандерівці" із міста Рожище на Волині. Діти співом назбирали для військових гроші на купівлю антидронової рушниці.

Про це розповіла волонтерка Віра Шварцкоп, повідомляє Суспільне. 

У відеозверненні військовослужбовці кажуть: "Від імені бійців, які боронять кордони України хочемо подякувати ансамблю "Бандерівці" міста Рожище за подарунок – прекрасну антидронову рушницю, яка допомагає у боротьбі з московською навалою. Дякуємо, дітки!"

Віра Шварцкоп розповіла, що незабаром дітям з батальйону "Бандерівці" має також надійти медаль від тероборони Донецької області.

Наразі діти продовжують допомагати армії. Нині готують виставу. Її показуватимуть в установах та громадських закладах та збиратимуть гроші на дрон для військових вартістю 350 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, в Рожищі діти, співаючи у сквері, зібрали 185 тисяч гривень та придбали антидрон для українських військових. 5 серпня його передали бійцям. А у вересні назбирали орієнтовно 400 тисяч гривень для допомоги Збройним силам України. Частину коштів передали волонтерам на придбання двох гвинтівок системи "антидрон".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні Луцьк прощатиметься із загиблим льотчиком Владиславом Левчуком
Наступна новина У Луцькій громаді діятиме фонд підтримки підприємництва
Останні новини
Схожі новини