На Волині діють десятки пунктів обігріву для нужденних

На Волині діють десятки пунктів обігріву для нужденних

Синоптики прогнозують зниження температури з наступного тижня. В області діє майже 30 пунктів обігріву при лікарнях, територіальних центрах і адмінустановах області.

Люди без постійного місця проживання можуть отримати допомогу у Територіальному центрі соціального обслуговування Луцька, каже його директорка Галина Шатецька, – інформує Суспільне. Волинь. 

– Якщо до нас звертаються люди без постійного місця проживання, ми обов’язково  надаємо їм допомогу. У нас є послуга, що і душ можуть прийняти, постригтися, попрати  білизну, взяти її в кімнаті дарованих речей.

У зимовий час у нас пункт обігріву є, хоча він і не офіційний, але, якщо людина звертається, ми даємо і гарячий обід, і теплий одяг. А протягом дня вони можуть скористатися усіма тими послугами, які є у нас в установі.  На ніч вони йдуть на Станіславського, де є центр обліку бездомних осіб, – розповіла Галина Шатецька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьких інтелектуалів запрошують спробувати себе у благодійній грі Mind Game
Наступна новина ЄС припиняє фінансування прикордонних проектів з Україною через корупцію
Останні новини
Схожі новини