На Волині група людей продавала підроблену побутову хімію під виглядом відомих марок

На Волині група людей продавала підроблену побутову хімію під виглядом відомих марок

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення побутової хімії.

Вилучено 17 тонн фальсифікованої побутової хімії, повідомили у пресслужбі відомства.

Засоби для прання нелегально виготовляли у складському приміщенні на території Луцького району. На готову продукцію клеїли етикетки із назвами відомих торговельних марок, права інтелектуальної власності на які належить іноземним компаніям.

Під виглядом оригіналу підроблений товар продавали по всій території України.

«Співробітники БЕБ під час обшуків у складському приміщенні виявили та вилучили близько 17 тонн готової продукції, обладнання та сировину для виготовлення пральних засобів, пакувальну тару, етикетки відомих торговельних марок. На все вилучене майно накладено арешт. Його орієнтовна вартість становить 1 млн грн», – йдеться у дописі.

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) триває. Встановлюється повне коло причетних осіб.

Оперативний супровід здійснювали співробітники Управління детективів із стратегічного захисту економіки. Процесуальне керівництво – прокурори Волинська обласна прокуратура.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині рятувальники ліквідували пожежу легкового автомобіля
Наступна новина У Ковелі 300 випускників закружляли у шкільному вальсі
Останні новини
Схожі новини