На Волині продавали електронні сигарети з наркотиком: що відомо

На Волині продавали електронні сигарети з наркотиком: що відомо

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області викрили групу осіб, які налагодили реалізацію контрабандних товарів. Одного з фігурантів затримано.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Встановлено, що жителі Ковельщини упродовж тривалого періоду незаконно завозили електронні сигарети з наркотичним вмістом та рідини до них. Ввезення товару здійснювалося через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Продавали підакцизний товар на території України через Інтернет-сайт та соціальні мережі. Замовлення відправляли поштою.

За орієнтовними підрахунками, така схема приносила особам 10-15 тис. доларів США щомісячного прибутку.

«Детективи БЕБ провели 12 обшуків у помешканнях фігурантів, офісному приміщенні та автівках. Вилучено електронні сигарети та рідини до них, готівку, комп’ютерну техніку, документацію тощо. Окрім цього, в помешканні одного з фігурантів детективи виявили та вилучили незареєстровану вогнепальну зброю, набої та наркотичні речовини», - йдеться у дописі.

Наразі одну особу затримано. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 (зберігання, придбання, збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки та співробітники Управління Служби безпеки України у Волинській області. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин претендує на світовий рекорд із підтягування на перекладині
Наступна новина Волинські оперативники СБУ викрили українця, який пішов у каральні органи окупантів
Останні новини
Схожі новини