На Волині художники з Володимира, Харкова та Дніпра зібралися на мистецький пленер

На Волині художники з Володимира, Харкова та Дніпра зібралися на мистецький пленер

У місті Володимирі на Волині стартував мистецький пленер художників "Колорит". Упродовж шести днів митці будуть створювати картини волинської природи.

Захід розпочався 20 червня.

Як розповіла Суспільному телефоном керівниця творчого об'єднання художників "Колорит" міста Володимир Наталія Нечипорук, цьогорічний захід організували під назвою "Моє місто – моє натхнення", де митці зображатимуть місцевість Володимира.

"Кожен сам обирає локацію у місті та малює. 22 червня, митці писатимуть картини на річці Луга. Усі художники в рамках пленеру отримали набір фарб та полотна. Серед технік – олійний і акриловий живописи", – зазначила Наталія Нечипорук.

До участі в мистецькому пленері зголосилися 20 художників, із яких переважна більшість – місцеві митці, а також двоє художниць-переселенок із Харкова та одна мисткиня з Дніпра.

Пленер у Володимирі триватиме до 25 червня: під час закриття заходу покажуть виставку всіх робіт у приміщенні культурно-мистецького центру міста.

Читати також: На Волині школярка продає картини з пазлів. Зароблені кошти передасть на ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Камінь-Каширщині визначилися, в які ліси можна йти по ягоди
Наступна новина Фільм волинського школяра здобув почесну відзнаку на всесвітньому конкурсі у Нью-Йорку
Останні новини
Схожі новини