На Камінь-Каширщині визначилися, в які ліси можна йти по ягоди

На Камінь-Каширщині визначилися, в які ліси можна йти по ягоди
Фото ілюстративне

На Камінь-Каширщині визначилися, у яких лісах можна збирати дикороси. Дозволили перебувати в лісах Камінь-Каширської, Сошичненської, Прилісненської та Маневицької громад.

Про це повідомила начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.

«Розуміємо наших земляків, розуміємо непросте сьогодення та серйозність ситуації, що склалася, тому консолідуємо всі зусилля, аби створити оптимальні умови. З приводу цього провела низку нарад із керівниками громад, силовиками, представниками лісової галузі. Врахували всі можливі ризики та, зрештою, визначили конкретні місця для збирачів природних багатств. Зокрема, дозволено перебувати в лісах Камінь-Каширської, Сошичненської, Прилісненської, Маневицької громад за умови дотримання правил безпеки та законослухняності. Натомість лісові терени Любешівщини заборонено відвідувати частково, про що повідомлено населення. Сподіваюсь на розуміння», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 20 червня, під час засідання Ради оборони області дозволили місцевим відвідувати ліси Камінь-Каширського та Ковельського районів. У Луцькому та Володимир-Волинському районах дозволили відвідувати ліси два тижні тому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще 35 загиблих українських захисників вдалося повернути додому
Наступна новина На Волині художники з Володимира, Харкова та Дніпра зібралися на мистецький пленер
Останні новини
Схожі новини