На Волині керівників районів позбавлять премії. ВІДЕО

На Волині керівників районів позбавлять премії. ВІДЕО

«Якщо ви наповнюєте бюджет – можете змагатися між собою, якщо ні – треба думати, а не сперечатися, хто більше виплатить собі надбавок» - заявив голова Волинської ОДА Олександр Савченко на оперативній нараді 22 травня. 

Через невиконання посадових обов’язків він позбавив усіх голів районів премій.

Загалом, на Волинь не надійшло 160 млн.грн. субвенції на медицину та освіту. Тому, за словами голови ОДА, навпаки потрібно економити. Про невиконання деякими районами бюджетних планів прозвітував на нараді і головний фінансист Волині. 

До слова, від розміщення вільних коштів на депозитах Волинська область отримала майже 18 мільйонів гривень, розповів начальник головного управління Державної казначейської служби Михайло Леміщак. І додав, що місцеві бюджети тримають на депозитах 1 мільярд гривень, що на 46 % більше, аніж торік.

Дискусійним залишається питання – від чого більше користі, від швидкого освоєння бюджетних коштів на корисні для громад справи, чи від депозитних відсотків. В будь-якому разі для місцевих керівників покласти гроші на депозит простіше, ніж організувати тендер, обирати виконавця і контролювати виконання робіт.

Деталі – у сюжеті Сфера-ТВ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як освячували новозбудований храм у Волновасі. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку затримали двох невідомих, які відкрутили з припаркованого авто два колеса
Останні новини
Схожі новини