На Волині коронавірус виявили у 162 людей: де найбільше хворих

На Волині коронавірус виявили у 162 людей: де найбільше хворих

За минулий тиждень (19-25 грудня.) на Волині зареєстровано 162 випадки захворювання на COVID-19 (в тому числі дітей – 13, медичних працівників - 3), захворюваність знаходиться на рівні з попереднім тижнем.

Про це інформує Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України. 

У Луцькому районі виявили – 110 хворих, Володимирському – 5 хворих, Камінь - Каширському – 14 хворих, Ковельському – 33 хворих.

Госпіталізовано – 25 особи (15%), 137 осіб лікуються амбулаторно. За тиждень одужало – 197 осіб. Летальних випадків зареєстровано не було.

Всього в області з початку пандемії захворіло 156504 особи, в тому числі 14586 дітей. Одужало – 153618 осіб, померло - 2508.

Методом ПЛР з початку епіднагляду в області обстежено 506113 осіб, в тому числі за останній тиждень – 1020 осіб.

Волинянам нагадують, що держава забезпечує безоплатне тестування на COVID-19 усім громадянам за наявності симптомів. Безоплатний ПЛР-тест роблять пацієнтам із яскраво вираженими симптомами ГРВІ, пневмонії або тяжкого гострого респіраторного синдрому.

Якщо маєте підозру на COVID-19, зверніться до свого сімейного лікаря, а в разі якщо його у вас немає – до найближчого медичного закладу. Лікар оцінить симптоми й ухвалить рішення про направлення на безоплатне тестування.

Вакцинація проти COVID-19 доступна кожному. Щоб отримати щеплення, потрібно звернутися до сімейного лікаря або в найближчий центр чи пункт вакцинації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як на Волині в оздоровчому таборі живуть переселенці. ФОТО
Наступна новина Як вибрати пилосос для басейну: відмінності та особливості моделей
Останні новини
Схожі новини