На Волині латають пошкоджені ділянки «варшавської» траси

На Волині латають пошкоджені ділянки «варшавської» траси

На автомобільній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин від Ковеля до ПП "Ягодин – Дорогуськ" відновлюють пошкоджене дорожнє покриття.

Як поінформували в Службі відновлення та розвитку інфраструктури області, ремонтні бригади підрядного підприємства працюють відразу на декількох ділянках "варшавської" траси. До робіт задіяли 23 працівників та дев'ять машин спецтехніки підрядника, передає Суспільне

Наразі тривають підготовчі роботи до ямкового ремонту, зокрема дорожники нарізають ремонтні карти на трьох відрізках: на лівому проїзді автошляху поблизу села Старовойтове, на під'їзді до автотерміналу на контрольно-пропускному пункті "Ягодин" № 3 та в межах села Вишнів Ковельського району.

Вкладати асфальт, зазначили в Службі відновлення, працівники підрядних фірм розпочнуть за сприятливих погодних умов. Нині дорожне покриття відновлюють пневмоструменевим методом між селами Старі Кошари та Годовичі.

Водіїв просять зважати на тимчасові дорожні знаки й бути уважними поблизу ділянок, де відбувають дорожні роботи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі померла працівниця міськради
Наступна новина Обірвалося життя воїна-афганця з Волині
Останні новини
Схожі новини