Поблизу Луцька розпочали ремонтувати один з міжнародних автошляхів

Поблизу Луцька розпочали ремонтувати один з міжнародних автошляхів

На Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест).

Йдеться про відтинок від межі з Рівненською областю на 3,5 км у напрямку м.Луцька –  повідомляє Служба автомобільних доріг області у фейсбуці.

Підрядник відфрезерував старе дорожнє покриття і приступив до влаштування шарів нового дорожнього одягу, товщина якого становитиме 33 см.

Наразі проводяться роботи з посилення основи щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом, та влаштовується вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону. Пізніше буде укладено верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Підрядне підприємство – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Це восьма по рахунку охоплена ремонтом ділянка на автошляху М-19 в межах Волині.

"Амбітний план 2021 року – відновлювати на Волині понад 195 км автошляхів державного значення, на сьогодні подолано позначку 178 км, у т.ч. на майже 49 км ремонтні роботи завершено", - повідомляють дорожники.

Читати також: Дорогу Ковель-Ягодин відремонтують за більш як 270 мільйонів гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З луцькими кликунами тепер можна познайомитись ближче
Наступна новина Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще одного поранили
Останні новини
Схожі новини