На Волині лікарня купила нове обладнання для реабілітації пацієнтів. ФОТО

На Волині  лікарня купила нове обладнання для реабілітації пацієнтів. ФОТО

Пацієнти Нововолинської центральної міської лікарні мають можливість займатися на новому реабілітаційному обладнанні.

Нове обладнання було придбане для фізіотерапевтичного відділення за кошти інвестиційного проекту в рамках здійснення заходів, щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, – повідомляють медики на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У луцькій лікарні вперше видалили тромб з мозкової артерії. ФОТО

Реабілітаційний комплекс РК-1 призначений для відновлення рухових функцій верхніх та нижніх кінцівок. Застосовується у реабілітації після травм, при захворюваннях нервової системи, опорно-рухового апарту, у ревматологічних та кардіологічних хворих, після протезування. Ефективний в постінсультній реабілітації.

«Підібрана для пацієнта індивідуальна програма лікування за допомогою спеціальних тренажерів, допомагає задіяти необхідні для одужання м’язи, а правильне використання лікувальних декомпресійних вправ – розвантажити суглоби і хребет», – зазначають медики.

«Заняття проводяться у кабінеті лікувальної фізкультури з 9.00 до 15.00 години за направленням лікуючого лікаря», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Японія подарує луцькій лікарні апаратуру за 2,5 мільйони гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Компанія WEST AUTO HUB взялася за автомобілі «12 каналу»
Наступна новина В УПЦ МП рекомендують патріарху Варфоломію «визнати помилку» і відкликати томос
Останні новини
Схожі новини