Компанія WEST AUTO HUB взялася за автомобілі «12 каналу»

Компанія WEST AUTO HUB взялася за автомобілі «12 каналу»

Перереєстрацією автівок «12 каналу» займалася компанія  WEST AUTO HUB. Керівниця каналу Катерина Дулапчій каже, що її структура повністю задоволена якістю наданих послуг.

«Ми переоформляли три автомобілі для 12 каналу. Річ ніби то й формальна, але в інших умовах забрала б багато часу. А з компанією  WEST AUTO HUB  усе пройшло швидко і без проблем. Я просто озвучила її спеціалістам нашу потребу, поспілкувалася з юристом по телефону, а потім, у визначений час, приїхала, аби підписати документи. І ні хвилини не довелося чекати», - розповіла Катерина Дулапчій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Все про авто у телефоні: компанія WEST AUTO HUB запустила мобільний додаток

«Якість сервісу і справді європейська: і каву запропонували, і швидко все зробили», - додала вона.

«Коли побачила якість роботи, зрозуміла, що абсолютно спокійно можу вирішити з  допомогою WEST AUTO HUB важливе своє питання: продаж власного авто.  Часу маю обмаль, тож давно шукала надійний і безпрограшний спосіб це зробити. На WEST AUTO HUB мені запропонували: назвати ціну, яку я вважаю  адекватною для своєї машини, – і доручити продаж спеціалістам компанії. Ще й проконсультуватися в експерта ринку можна без проблем.  Невеликий відсоток – їм, але мені – маса зекономленого часу і нервів! Тож вирішила: продаватиму авто тільки через WEST AUTO HUB», - розповіла Катерина Дулапчій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Продамо ваше авто швидко!», – у Луцьку працює Торговий АвтоМайданчик


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я чекаю вас», – Порошенко відповів Зеленському. ВІДЕО
Наступна новина На Волині лікарня купила нове обладнання для реабілітації пацієнтів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини