На Волині на хабарі 10 тисяч гривень викрили податківця та фіскала

На Волині на хабарі 10 тисяч гривень викрили податківця та фіскала

На Волині викрили протиправну діяльність двох головних державних ревізорів-інспекторів обласних управлінь фіскальної та податкової служб. Зловмисники вимагали 10 тисяч гривень неправомірної вигоди з підприємця за зменшення штрафних санкцій за виявлені порушення.

19 березня обох інспекторів затримали під час одержання коштів, повідомили у Нацполіції.

Вирішують питання про затримання фігурантів згідно зі  статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, оголошення підозр та обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження відкрите за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. 

За вимагання та отримання неправомірної вигоди передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.

Нагадаємо, СБУ викрила посадовця одного з відділів Луцького прикордонного загону на організації схеми контрабандного переправлення іноземних цигарок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 7 речей, які волинянам варто знати про розподіл газу
Наступна новина Підстав для введення локдауну у Луцьку немає, але все може змінитися, – мер
Останні новини
Схожі новини