Волинського прикордонника викрили на хабарі. Йому повідомили про підозру

Волинського прикордонника викрили на хабарі. Йому повідомили про підозру

Служба безпеки України викрила посадовця одного з відділів Луцького прикордонного загону на організації схеми контрабандного переправлення іноземних цигарок.

За попередніми даними досудового розслідування, прикордонник намагався налагодити механізм одержання хабарів від місцевих контрабандистів. За неправомірну вигоду він «гарантував» ділкам сприяння у переміщенні тютюнових виробів через держкордон поза встановленими пунктами пропуску, – інформує СБУ Волині.

Правоохоронці затримали посадовця під час отримання всієї суми хабара за безперешкодне переправлення цигарок через державний кордон.

Прикордоннику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення. Перевіряється причетність інших осіб до протиправної діяльності.

 

Нагадаємо, волинській чиновниці, яка вимагала хабар, оголосили підозру. Її хочуть взяти під варту

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відновили рух 5 приміських поїздів
Наступна новина Найбільше - в інфекційній. Скільки «коронавірусних» ліжок зайнято у лікарнях Волині
Останні новини
Схожі новини