На Волині не можуть знайти працівників на 15 000 грн

На Волині не можуть знайти працівників на 15 000 грн

На волинських підприємствах існує цілий ряд вакансій, на які не можуть знайти працівників в межах Волині, і тому змушені шукати їх в інших областях, суттєво витрачаючись на транспортування.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Волинської ОДА.

До прикладу, завод «Кромберг і Шуберт» шукає інженера зі створення вхідних даних технічного відділу за зарплату у 15 тисяч гривень. Така ж зарплата на цьому заводі – у інженера-налагоджувальника контрольно-вимірювальних приладів.  

А компанія «Континіум-Трейд» шукає менеджера зі збуту, якому пропонує зарплату 12 тисяч гривень.

Волинська обласна державна адміністрація віднедавна виступила з ініціативою щомісяця публікувати актуальний перелік вакантних посад на своєму сайті.

Як пояснюють в ОДА, це зробили, аби сприяти волинянам в пошуку роботи, а підприємствам в підборі кадрів. Про наявні вакансії також інформують через місцеві органи вдади.

На сьогодні вже 8 підприємств (серед яких «СКФ Україна», «Кромберг енд Шуберт», ДП «Мотор», «Модерн-Експо», «Континіум») надали більше 300 вакансій.

Щоби ознайомитися з переліком вакансій, необхідно завантажити файл за посиланням http://work.voladm.gov.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському місті запустили флешмоб «Привітай захисника України». ВІДЕО
Наступна новина Без фотошопу: озеро Світязь вражає красою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини