На Волині очікують на сильні снігопади вже наступного тижня

На Волині очікують на сильні снігопади вже наступного тижня
Фото ілюстративне

Волинян попереджають про погіршення погоди з 25 січня. Очікують на сильні снігопади та вітер. Подекуди товщина снігового покрову сягатиме 25-32 сантиметрів.

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«Наступного тижня, з 25 по 27 січня, прогнозується погіршення погодних умов на території Західної України. Не омине негода і Волинь: буде сніжно й вітряно, товщина снігового покрову сягатиме 25-32 см. У період негоди дорожники області працюватимуть в посиленому режимі аби забезпечити безперебійний та безпечний рух автотранспорту автошляхами державного значення регіону», – йдеться у дописі.

З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв при виникненні несприятливих погодних умов відмовитись, за можливості, від поїздок власним транспортом. Наголошують, що доцільність поїздок у таку негоду варто переглянути і перевізникам.

Додають, що у разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону потрібно телефонувати в Службу автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78 54 69.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На сайті Зеленського зареєстрували петицію за відставку Погуляйка
Наступна новина Гуртожиток волинського агротехнічного коледжу можуть закрити. Там виявили порушення
Останні новини
Схожі новини