На сайті Зеленського зареєстрували петицію за відставку Погуляйка

На сайті Зеленського зареєстрували петицію за відставку Погуляйка

Президента України Володимира Зеленського закликають звільнити з посади голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Відповідну петицію 18 січня зареєстрували на сайті електронних петицій офіційного інтернет-представництва Президента України. Автор – Іван Лазорко.

Станом на 22 січня, 13:00, петиція набрала 12 голосів з 25 000 необхідних для розгляду.

Текст подаємо без змін:

«У грудні 2020 року, більшість депутатів Волинської обласної ради висловили недовіру чинному голові ОДА Юрію Погуляйку. Відповідно до законодавства Володимир Зеленський зобов’язаний взяти до уваги факт недовіри та призначити нового очільника обласної адміністрації. Юрій Погуляйко є непрофесійним, хамовитим та абсолютно некомпетентним керівником, який не зумів налагодити відносини із депутатським корпусом двох скликань та гальмує економічний розвиток Волинського регіону.

Він привселюдно зганьбив себе викрикуючи образи у бік депутатів під час сесії обласної ради та практично не з’являвся на робочому місці впродовж року обіймаючи дану посаду!
Враховуючи ситуацію із локдауном, економічними та соціальними проблемами в області, дуже важливо, щоб Волинь мала гідного представника президентської вертикалі в області», – йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишається 86 днів.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку статус пам'ятки Лесиного ясена хочуть віддати дубу, що стоїть на вулиці Кафедральній
Наступна новина На Волині очікують на сильні снігопади вже наступного тижня
Останні новини
Схожі новини