На Волині очистили дороги від снігу, - Мирка

На Волині очистили дороги від снігу, - Мирка

На міжнародних, національних і регіональних дорогах вже прибрали сніг, який рясно випав кілька днів тому.

Про це повідомив керівник департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Іван Мирка.

«Позавчора випала велика кількість снігу. Ну десь по розрахунках двотижнева, а де й більша. Вчора і сьогодні на міжнародних, національних і регіональних дорогах сніг був прибраний. Про що ви можете пересвідчитися самі. Їдучи, до прикладу, з Луцька до Львова, чи до Києва, чи до Володимира», – написав він.

Також на трасах ліквідували ями, які могли загрожувати безпеки водіїв і пасажирів.

«На новозбудованій дорозі з Луцька до Львова вже 2-ий рік ям немає. Половина дороги, де триває ремонт з Луцька до Володимира, має вже всі шари асфальту, а частина – вирівнювальний шар. По всій протяжності ям немає», – розповів він.

«Сніг – це стихія, вона потребує часу і терпіння для її подолання. Ми змінюємся самі і змінюємо країну. Вибачте за незручності. Будьте взаємовічливими. І просто.. просто не ганяйте», – додав Мирка.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Творець біткоїна увійшов у ТОП-50 найбагатших людей світу
Наступна новина «Луцькводоканал» візьме кредит більше, як на мільйон гривень. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини