На Волині оформили термінові закордонні паспорти прикордонникам з Луганщини, які їдуть на навчання

На Волині оформили термінові закордонні паспорти прикордонникам з Луганщини, які їдуть на навчання

Міграційна служба Волинської області в оперативному режимі виготовляє та відновлює паспортні документи захисникам України.

Про це інформує Управління ДМС у Волинській області.

Сьогодні, 27 квітня, прикордонники родом з Луганщини відвідали відділ міграційної служби Любомльщини, щоб виготовити у терміновому режимі паспорти громадянина України для виїзду за кордон. Позаду у чоловіків запеклі бої на сході України. Наразі вони на ротації на Волині. Незабаром відправляються на військові навчання, де опановуватимуть техніку та озброєння країн НАТО на міжнародних військових базах за кордоном.

Працівники Любомльського відділу міграційної служби спрацювали професійно та оперативно, тож незабаром вручать захисникам готові біометричні документи.

У ДМС нагадують, оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому підрозділі ДМС у порядку «живої черги», чи скористатись сервісом «Електронна черга» та зареєструватись на зручний для вас час.

Термін виготовлення документу складає 20 робочих днів, у разі термінового оформлення – 7 днів або 3 дні (у випадках, визначених законодавством). Детальніше про послугу можна ознайомитися за посиланням


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині чоловік вистрілив собі в голову
Наступна новина У лікарні від важкого поранення помер молодий воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини