Міграційна служба просить у Луцька оренду приміщення за одну гривню. ВІДЕО

Міграційна служба просить у Луцька оренду приміщення за одну гривню. ВІДЕО

Чергове засідання комісії з питань комунального майна та приватизації відбулось у Луцькій міській раді.

Що розглядали і над чим мізкували депутати цього разу  – в сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

До міської влади звернулося управління Державної міграційної служби України у Волинській області зі стандартним, проте цікавим питанням.

Керівництво ДМС просить надати установі пільгу з орендної плати за нежитлове приміщення. З цього приводу до міської ради надійшов лист, у якому йшлося, що донедавна суперечностей не виникало, проте відповідно до нового договору від 5 вересня 2018 року місячна плата за приміщення суттєво зросла.

До кінця терміну дії договору, який настане аж 31 серпня 2021 року, ДМС просить надати пільгу з орендної плати, аби сплачувати місту лише одну гривню.

Натомість членів комісії дивує той факт, що державна організація такого рівня не має власного приміщення.

Члени комісії зауважили, що питання потребує особливої уваги, адже є державні установи, які виконують певні функції, проте не є вагомими наповнювачами міського бюджету.

У цій ситуації спостерігається зовсім інше. Управління ДМС у Волинській області надає громадянам достатню кількість адміністративних послуг, звідки й отримує кошти, 20% яких віддає до місцевого бюджету.

Зваживши усі «за» і «проти», члени комісії вирішили таки задовольнити звернення державної установи, а остаточне рішення ухвалять вже на сесії міськради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком організували підпільний бізнес на смітті, – Олена Твердохліб
Наступна новина У семи громадах Волині можуть з’явитися ЦНАПи
Останні новини
Схожі новини