На Волині патрульних поліцейських підозрюють у вимаганні хабарів та збуті психотропів

На Волині патрульних поліцейських підозрюють у вимаганні хабарів та збуті психотропів

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури поліцейським однієї із рот Управління патрульної поліції в області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, збуті психотропних речовин та перевищенні влади, що супроводжувалось насильством.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, поліцейські вимагали та одержали від громадян 20 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної та адміністративної відповідальності. Вони також збули психотропи, вилучені у затриманих, іншим особам.

Задокументовано також факти перевищення патрульними влади, що супроводжувались насильством.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції України та Управління СБУ у Волинській області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як в головному соборі Луцька минуло хрещенське богослужіння. ФОТО
Наступна новина На Донеччині загинув батько трьох дітей з Волині
Останні новини
Схожі новини