На Волині пенсіонерка вкинула двох собак у колодязь

На Волині пенсіонерка вкинула двох собак у колодязь

68-річну жительку села Любитів на Волині, яка в червні 2023-го побила і вкинула у покинутий колодязь двох собак, суд визнав винною у жорстокому поводженні з тваринами.

Як розповіла Суспільному речниця Волинської прокуратури Наталія Мурахевич, за рішенням суду пенсіонерка отримала покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі зі встановленням дворічного іспитового строку.

Що відомо про псів і справу

Події розгорталися влітку у селі Любитів на Ковельщині. Обидві собаки лишилися живі, з покинутого колодязя їх дістали місцеві зоозахисники, які й викликали на місце правоохоронців і написала заяву на жінку.

Як раніше розповіли активісти громадської організації "Kovel Animals", літня волинянка працює сторожем на покинутій фермі, де усе і відбулося. На дні колодязя, з якого дістали собак, тоді виявили рештки ще п'яти загиблих тварин.

За версією слідства, жінка умисно хотіла вбити тварин. Одного собаку душила зашморгом, а іншого вдарила каменем по голові. Як наслідок, у врятованих псів діагностували порушення нервової системи та останню стадію виснаження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мусиш завжди бути у формі», — командир відділення луцьких вогнеборців про роботу в ДСНС
Наступна новина Воїн з Луцького району отримав важкі поранення на передовій: волонтери просять про допомогу
Останні новини
Схожі новини