На Волині перебуває президент НОКУ, Міністр молоді та спорту. ФОТО

На Волині перебуває президент НОКУ, Міністр молоді та спорту. ФОТО

Дводенний робочий візит президента Національного Олімпійського комітету України, Міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта розпочався із офіційної зустрічі з очільниками області та керівним складом Волинського регіонального відділення НОК України.

Участь у заході взяли голова Волиньради, керівник обласного відділення НОКУ Григорій Недопад і перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, начальник ОВА Юрій Погуляйко та його заступник Юрій Гупало, Луцький міський голова Ігор Поліщук, перший заступник голови регіонального відділення НОКУ, очільник профільної комісії, депутат облради Віктор Галан-Влащук та відповідальний секретар Волинського осередку НОК Олександр Хриплюк, інформує пресслужба Волинської обласної ради. 

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання розвитку олімпійського руху та спорту на Волині, а також підготовку спортсменів до участі у майбутніх літніх Олімпійських іграх, що відбудуться у 2024 році в Парижі.

Президент НОК України, профільний міністр Вадим Гутцайт також закликав представників влади області у час великої війни особливо дбати про розвиток об’єктів спортивної інфраструктури регіону, а також підтримувати тренерів та спортсменів.

«За час війни ми уже втратили сотню дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Загалом 95 спортивних об’єктів повністю зруйновано, 344 зазнали часткових руйнувань. Тому, я закликаю усіх вас підтримувати наявну в області спортивну матеріально-технічну базу у належному стані. Вкрай важливо також докласти максимум зусиль для належного забезпечення та заохочення досвідчених тренерів, які працюють із дітьми, а також перспективних та титулованих спортсменів регіону», – мовив він.

У планах візиту Вадима Гутцайта також участь в Олімпійському уроці, відкритті фестивалю з художньої гімнастики «Олімпійські грації», спілкування з учнями та провідними спортсменами Західного центру олімпійської підготовки з легкої атлетики. Окрім того, він ознайомиться з матеріально-технічною базою Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні, стадіону «Авангард», спортивних комплексів Федерацій спортивних товариств «Динамо» та «Колос».

Читайте такожАнтимонопольний комітет погодив скандальне будівництво стадіону на Волині

Нагадаємо, в Ківерцівській міській раді вирішили витратити 150 млн грн на ремонт стадіону. Міський голова Олександр Ковальчук пояснив, що місто має таку можливість, то чому б не зробити його спортивною столицею регіону. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали тютюнових контрабандистів. ФОТО
Наступна новина У Луцькому районі знайшли мертвими батька і сина
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні