На Волині підбили підсумки навчань з актуальних питань розвитку галузі АПК. ФОТО

На Волині підбили підсумки навчань з актуальних питань розвитку галузі АПК. ФОТО

Протягом трьох днів з 28 лютого по 2 березня у мальовничому санаторії «Пролісок» тривали навчання з актуальних питань розвитку галузі агропромислового комплексу, які зібрали в одному місці усіх аграріїв Волинської області.

Цей важливий і потрібний захід відбувся з ініціативи Департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, а головним партнером по техніці виступила «Волинська фондова компанія».

Програма заходу була насиченою, а самі навчання – інформативними та продуктивними, адже перед керівниками агроформувань та головами фермерських господарств виступав заступник Міністра агрополітики та продовольства України, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, представники інших державних установ, банківських установ та інші поважні спікери, які надали відповіді на чимало питань, які є актуальними на нинішньому етапі розвитку агропромислового комплексу області та турбують волинських аграріїв.

Зокрема, генеральний директор «Волинської фондової компанії» Олександр Спященко розповів про товари та послуги, які компанія пропонує своїм клієнтам, а також представив новинку 2018 року – нову флагманську модель з двигуном потужністю 132 к.с., що розроблена в якості новаторської машини для задоволення потреб сільськогосподарських підприємств, - трактор Massey Ferguson 6713.

Варто відмітити, що це була перша презентація даного трактора на Волині, тому волинські аграрії мали змогу на власні очі побачити новинку та оцінити її переваги.

Загалом навчання пройшли у позитивній атмосфері взаємовигідного партнерства. «Волинська фондова компанія» дякує організаторам заходу за можливість провести презентацію новинки та в черговий раз зустрітися із нашими клієнтами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яку температуру потрібно збивати: несподівана відповідь лікаря
Наступна новина За добу Луцьк зекономив витрати газу на 5%, - «Нафтогаз»
Останні новини
Схожі новини