На Волині підприємець переправляв до Польщі ухилянтів під виглядом далекобійників

На Волині підприємець переправляв до Польщі ухилянтів під виглядом далекобійників

Волинського бізнесмена підозрюють в організації незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон до Польщі під виглядом водіїв

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

Відомо, що 38-річному жителю Любомля повідомили про підозру у «неодноразовій несанкціонованій зміні інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, та організації незаконного переправлення військовозобов'язаних чоловіків через державний кордон».

За даними слідства, у червні-жовтні минулого року в умовах правового режиму воєнного стану в Україні підприємець, який здійснював міжнародні перевезення, переправив до Польщі 21 ухилянта під виглядом далекобійників. Для цього він вніс відомості про них до інформаційної системи «Шлях» та надав автомобіль для перетину кордону.

Наразі прокурори вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Застереження: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як покарали водія позашляховика за їзду берегом Світязя
Наступна новина Пішов у засвіти багаторічний декан луцького вишу
Останні новини
Схожі новини