На Волині - пік захворюваності на грип та ГРВІ

На Волині - пік захворюваності на грип та ГРВІ

Пік захворюваності на грип та ГРВІ зафіксували у Волинському лабораторному центрі МОЗ України. За тиждень захворіло понад 10,7 тисяч волинян. Понад 70% з них – діти, інформує Суспільне Волинь

Вірусологічна лабораторія підтвердила, що на Волині циркулює сезонний вірус грипу типу Б, – каже директор лабораторного центру Наталія Янко.

За її словами, у 7 районах області:  Ківерцівському, Горохівському, Турійському, Шацькому районі, Старовижівському і Маневицькому – перевищений епідпоріг. У Любомльському районі епідеміологічний поріг перевищений удвічі.

– За підрахунками, минулого тижня епідпоріг перевищено на 21,5%.  Ріст порівняно з позаминулим тижнем – на 13%.  Ми запроваджуємо, рекомендуємо карантинний режим, щоби діти не контактували, оскільки школи є найбільш сприятливим середовищем для поширення цих інфекцій, – повідомила Наталія Янко.

За її словами, на сьогодні в області залишються закритими 167 шкіл, а всього за цей епідсезон закривались понад 300 шкіл.

Читати також: ТОП-10 продуктів, які потрібні організму навесні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що зміниться на ринку ритуальних послуг
Наступна новина Інтерв'ю з Разумовським, таємниче загоряння авто і побиття сина Фреймут. ТОП-3 за 5 березня
Останні новини
Схожі новини