На Волині планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених

На Волині планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених

На Волині збудують реабілітаційний центр Recovery для важкопоранених військовослужбовців. Проєкт планують реалізувати за пів року

Про це пише голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Днями очільник області підписав меморандум про співпрацю, результатом якої стане реконструкція та будівництво реабілітаційного центру Recovery Віктора та Олени Пінчуків на базі Волинської обласної клінічної лікарні. Згідно з документом невдовзі розроблять проєктно-кошторисну документацію, після чого приступлять до будівельних робіт. Площа центру становитиме 2000 кв.м.

Погуляйко наголошує, що були враховані всі побажання медзакладу, на базі якого створять центр, щодо виду палат, кількості місць (мінімум для 50-ти пацієнтів), інклюзивності, кондиціонування, санітарних кімнат тощо. Окрім цього, для закладу закуплять необхідне обладнання.

"Реалізовуватимуть проєкт приблизно пів року. Доти ж вже готують штат для роботи у центрі. Зокрема наразі вже створені мультидисциплінарні команди для роботи у закладі, де надаватимуть після гостру реабілітацію", – додав він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «Устилуг» намагались провезти італійські бренди під виглядом гуманітарки
Наступна новина В Рівному з концертом виступить «Лісапетний батальйон»
Останні новини
Схожі новини