Через «Устилуг» намагались провезти італійські бренди під виглядом гуманітарки

Через «Устилуг» намагались провезти італійські бренди під виглядом гуманітарки

В Україну намагалися ввезти через пункт пропуску "Устилуг" італійський брендовий одяг та взуття під виглядом гуманітарної допомоги

Про це пише Західне регіональне управління Держприкордонслужби. 

"В рамках протидії незаконному переміщенні товарів під виглядом благодійної допомоги, оглядова група направила на поглиблений огляд мікроавтобус "Мерседес", який повертався з-за кордону з гуманітарним вантажем", – йдеться в повідомленні. 

Відомо, що в результаті ретельної перевірки інспектори разом з оперативниками прикордонного загону виявили в багажному відділенні контрабандний товар. Замість гуманітарки у коробках знаходився спортивний одяг та взуття відомого італійського бренду. Зокрема, там знайшли нові куртки, футболки, штани, шорти, кросівки загальною кількістю понад 2 тисячі одиниць. Були в бусі і ящики з товарами гуманітарної допомоги, щоправда, небагато.

"Виявлений товар встановленим порядком вилучили представники Держмитслужби. Сума оцінки конфіскату наразі встановлюється", – додають у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Волині Віктор Войтко
Наступна новина На Волині планують збудувати реабілітаційний центр для важкопоранених
Останні новини
Схожі новини