На Волині почастішали тяжкі злочини, але це говорить про ефективність поліції, - прокурор

На Волині почастішали тяжкі злочини, але це говорить про ефективність поліції, - прокурор
Тарас Безрукий

Станом на 1 липня на Волині на 10 тисяч населення припадало 53 злочини, а це більше, ніж минулого року в області і в середньому в Україні зараз.

Однак це говорить про кращу роботу правоохоронців, - сказав головний прокурор Волині Тарас Безрукий під час сесії Волиньради у четвер, 10 вересня.

Він сказав, що за перші 6 місяців 2020 року в області поменшало умисних вбивств, крадіжок, шахрайств, смертельних ДТП. Натомість збільшилась кількість випадків незаконного обігу наркотичних засобів, більше, ніж вдвічі виросла кількість фактів збуту наркотиків.

Кількість таких злочинів виросла у Луцьку, містах Ковель, Володимир-Волинський, у Маневицькому, Любомльському, Ківерцівському та Ратнівському районах. Зросла кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.

«Тут хочеться уточнити, що це певною мірою за рахунок зростання виявлення прихованих злочинів, зокрема наркоторгівлі. Це не говорить про негативні тенденції в області, а навпаки про підвищення ефективності роботи правоохоронних органів», - сказав прокурор.

Розбійних нападів побільшало у Луцьку, Нововолинську, Ківерцівському районі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головне досягнення – перинатальний. Вахович прозвітувалась про роботу головою Волиньради
Наступна новина Спецпризначенці провели обшук в «Юноні». Відкрили кримінал. Відео
Останні новини
Схожі новини