Головне досягнення – перинатальний. Вахович прозвітувалась про роботу головою Волиньради

Головне досягнення – перинатальний. Вахович прозвітувалась про роботу головою Волиньради
Ірина Вахович

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович прозвітувалась, що рада зробила за 2019 рік.

Про це вона розповіла у четвер, 10 вересня, під час сесії Волинської обласної ради.

Ірина Вахович нагадала, що стала головою у липні 2019 року, тож вона звітується не лише про свою роботу, а й попередника Ігоря Палиці.

За її словами, за рік відбулось 5 пленарних засідань обласної ради. Розглянуто 210 питань, 47 депутатських запитів, ухвалено 21 звернення до президента, Верховної Ради, уряду, вручено більше тисячі почесних грамот і подяк, підписано 469 розпоряджень, розглянуто 719 звернень громадян, створено 8 нових регіональних програм, серед них – програма відновлення історичної спадщини селища Олика, програма боротьби з онкологічними захворюваннями.

«Минулого року відбулась історична для Волині подія – відкриття Волинського обласного перинатального центру, на який залучили 228 мільйонів гривень. Відбувся ремонт обласної інфекційної лікарні, на що витратили більше 40 мільйонів гривень з обласного бюджету. Відкрився реабілітаційний центр для учасників АТО/ООС у Боголюбах.

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи і зараз він використовується персоналом інфекційного шпиталю, але у майбутньому реабілітаційний центр виконуватиме свою основну функцію», - сказала Ірина Вахович.

У майбутньому, зауважила посадовиця, потрібно приділити увагу туризму, зокрема відбудувати Олику, музеї, обласну філармонію, відкрити індустріальний парк у Ковелі, почати виготовляти органічну продукцію та ефективно використовувати надра. Депутати підтримали звіт голови обласної ради.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки Волинь витратила на боротьбу з коронавірусом і чи є гроші на 2 хвилю
Наступна новина На Волині почастішали тяжкі злочини, але це говорить про ефективність поліції, - прокурор
Останні новини
Схожі новини