На Волині поліцейські побилися з хуліганами

На Волині поліцейські побилися з хуліганами

Правоохоронцям Любешова довелося застосувати фізичну силу до двух молодиків, які хуліганили біля місцевого магазину і чинили опір під час затримання.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Любешівського відділення.

21 березня, о 22 годині до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в смт. Любешів у магазині «Наш Край» невідомі особи вчиняють хуліганські дії.

На виклик негайно виїхала група реагування патрульної поліції. Під час затримання правопорушників, ними виявились 22-річний та 20-річний жителі Любешівського району, ті чинили опір працівникам поліції та застосували фізичну силу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Правопорушникам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Крім того вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 296 КК України (Хуліганство), санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, та ст. 342 КК України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві), що карається штрафом до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МВФ не вважає Україну бідною країною, що розвивається
Наступна новина До літа у чотирьох лікарнях Волині встановлять медобладнання на 4 мільйони доларів
Останні новини
Схожі новини